iPandanda ile Pandanda Oynamak!

Yine merhaba arkadaşlar! Bu sefer nasıl Pandanda oynayacağınızı anlatacağım. Yeni bir server açıldı! iPandanda v2. Bu site sayesinde eski Pandanda'mıza kavuştuk!.. :)

İşte burada adım adım sizlere bunu anlatacağım.

Öncelikle iPandanda.net adresine giriyoruz. Ardından hemen "Register" sayfasına giriyoruz üye olmak için. "Play" sayfasına girip üye olmaya çalışmayın. Çünkü oradaki üyelik çalışmıyor. Üye olurken şunlara çok dikkat edin:
  • İsminizde boşluk olmasın ve sadece harf, sayı kullanın.
  • Şifrenizde noktalama işaretleri olmasın. Sadece harf ve sayı olsun.
Not: Bunlara uymasanız da üye olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ama yine de oyuna giriş yapamazsınız. Eğer bu kurallara uyarsanız oyuna girebilirsiniz.


Sırada bir Aile hesabı açmak var. Eğer hesabınızı düzenlemek istiyorsanız (şifrenizi değiştirmek vb..) bu hesabı açmalısınız. Yukarıdaki menüden "Parents"a tıklayın. Karşınıza gelen sayfadan "Open a parent Account"a tıklayın. Böylece karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacak. Buradan sadece email'inizi ve şifrenizi yazarak bir hesap açabilirsiniz.


Şimdi "Parents" sayfasına geri dönün ve açtığınız aile hesabına giriş yapın. Benim gibi pandalarınızı buraya eklemeniz gerekiyor. Sağ taraftan "Add Child"a tıklayın.


Bu ekrana geldiğinizde daha önceden üye olduğunuz pandanın ismini ve şifresini girin ve "Add Account"a basın. Böylelikle pandanız aile hesabına eklenir. Aile hesabınıza giriş yaparak pandanızın ayarlarını yönetebilirsiniz.


Evet... Sonunda üyelik işi bitti. Sıra geldi oyuna girmeye. Üst menüden "Play" sayfasına tıklayın. Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Az önce üye olduğunuz pandanın ismini ve şifresini yazarak giriş yapın.


Ve işte!... :D Oyundayız...! Burada oyundan bir resim var...


Ayrıca, oyuna ilk başladığınızda sizlere 100.000 coins veriyor. 100 gold veriyor. Ve de sınırsız member oluyorsunuz! Bu harika, değil mi? :D


Bundan sonra iPandanda ile ilgili haber paylaşımı yapılmaya devam edilecektir... İşte hepsi bu kadar. Sonra görüşürüz!.. ^_^

~ Yesil Z

2 yorum:

  1. aynı cpye benziyo hatta club herbert

    YanıtlaSil
  2. YENİ PANDANDA SERVERİ AÇILDI MPANDANDA http://mpandanda.eu/ BU SİTE RELAMINI YAPIN TÜRKLERLE BASALIM PANDANDAYI
    YENİ PANDANDA 2016

    YanıtlaSil