Ev Rehberi

Selam Pandalar,
Bugün de sizlere ev düzenlemeyi anlatacağım. Evet, dikkatlice dinleyin ve her şeyi öğrenin!.. :D


İşte benim gibi bir eviniz mi olsun istiyorsunuz? Hemen yapalım! Ama ben Member olmadığım için sadece yukarıdaki eşyaları alabildim. Sağ alt köşede 3 yer var. Anahtar evinizi herkese açmanızı sağlar. Yani evinize başkaları gelebilir. Ama bunu yalnızca Member'lar yapabilir. En alttaki düzenlemeye basınca...


Bu ekran çıkar karşınıza. Burdan üstteki kataloğa tıklayın ve eşya satın alın.


İşte marketimiz. Burada sayamayacağınız kadar çok eşya var. Haydi! Siz de bir şeyler alın. Member olmayanlar merak etmeyin. Siz de benim gibi bir kaç eşya alabilirsiniz. Ama eğer paranız bolsa aynı eşyadan bir sürü alarak evinizi doldurabilirsiniz... :)


Evet.. eşyalarımızı aldıktan sonra kataloğu kapatıp, alttaki kutuya basıyoruz. Bu kutuda aldığımız eşyalar var. Oradan evinize koymak istediğiniz eşyaları seçip koymaya başlayın.


Ve sonunda bitti! Ama kaydetmeden çıkmayı unutmayın! Yoksa çabanız boşa gider. Alttaki Save butonuna bastığınız zaman kaydetmiş olursunuz..


Bir de kasa var. Sağ alt köşedeki ikonların arasında. Bu kasayı sadece Member'lar satın alabiliyor. Kasayı satın aldıkları zaman kasaya istedikleri bütün itemleri veya eşyaları koyabiliyorlar!.. :D

Sorunuz varsa yorum atınız...

~ Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder