Oyun Rehberi

Selam Pandalar,
Bugün sizlere Pandanda'daki bütün mini oyunları anlatacağım.. :)

https://lh3.googleusercontent.com/-7jO_m_JXKtQ/UB5b1ezDgoI/AAAAAAAAKxg/cl8OzSlHdXg/s285/BUNNY-CHASING.png


İlk oyunumuz Tavşan Avı. Bu oyunda adından belli olduğu gibi tavşan yakalamaya çalışıyorsunuz. Etrafta tavşanlar dolaşıyor. Siz de onları yakalıyorsunuz. Aşağıda tavşanların puanları var.


En sonunda da yakaladığınız bütün tavşanların puanları toplanır ve kaç puanınız çıkarsa o kadar para kazanırsınız. İyi şanslar!.. :)



İkinci oyunumuz da Hayalet Avı. Bu oyun da Tavşan Avı'na benzer. Aynı şekilde hayalet yakalamanız gerekli. Ama bunda 2 hayalet çeşidi var. Birisi yakalamanız gereken hayalet. Birisi de sizi donduran hayalet. Aşağıdaki tabloda her şey gösteriliyor.


En baştaki hayalet yakalamanız gereken hayalet. Bu hayaletlerin birisi 5 puan değerinde. İkinci sıradaki hayalet ise sizi donduran hayalet. O hayaletlerden uzak durmalısınız. Oldu ki yakalandınız diyelim. "J" tuşuna bir kaç kez basın. Hemen buzdan kurtulacaksınız.. ;)

https://lh3.googleusercontent.com/-ihJdCRl-Duw/UB5b9WMzYZI/AAAAAAAAKxo/ztwKx7ECe2Y/s300/25-300x75.png


Sıradaki oyunumuz Panda Pairs. Aslında bu oyun çok basit. Sadece kartlara teker teker basıp aynı kartları bulmaya çalışıyorsunuz... ;)



Evet.. bu oyunumuz da Ejderhanın Hazinesi. Bu oyunda iki taşın yerini değiştirerek 3 tane aynı cinsten taşı bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Böylece topladığınız hazineler size para olarak dönecek.. :D



Şimdiki oyunumuz da bir önceki oyunumuza benziyor. Adı Ejderhanın İntikamı. Hatta aynısı diyebiliriz. Yine iki taşın yerini değiştirerek 3 tane aynı cinsten taşı bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Arkalardaki turuncu zemin dikkatinizi çekmiştir. Evet! Taşları birleştirerek bütün ekranı turuncu yapmaya çalışıyorsunuz. Böylece seviye atlayacaksınız. En son seviyeye kadar arkaları doldurmaya devam edin!.. ;)



İşte bu oyunumuz da Pen The Pig. Bu oyun pek de zor değil aslında. İki kişilik oynanan bir oyundur. İki tarafta etrafa çitler kurar ve bir kare oluşturmaya çalışırlar. Ve tabiki iki taraf da birbirinin kare oluşturmasını engellemeye çalışmalıdır. Süre bitene kadar en çok domuz yapan oyunu kazanır. Ve paraları da!



Bu oyunumuz da Line Four. Bu da çok basit bir oyun. İki kişilik oynanıyor. İki tarafta 4 tane yuvarlağı üst üste veya yan yana getirmeye çalışıyor. Haydi kolay gelsin... ;)

Bir sorunuz varsa yorum olarak bildirebilirsiniz...

~ Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder